Onze Mogelijkheden!

Overige Mogelijkheden...

Freediving

Verken de onderwater wereld zonder zware uitrusting. Tijdens het freediven heb je een ben je een met het water en met jezelf. Als je vaker gaat freediven word je je meer en meer bewust van de mentale en fysiologische aspecten van je lichaam en kun je steeds langer en dieper duiken.
 
Je kunt freediven voor je plezier of ontspanning. Misschien wil je foto’s en video’s maken onderwater of duik je voor de stilte en rust. Je kunt aan wedstrijden meedoen. Wat veel mensen niet weten is dat freediven heel veel disciplines kent waarmee je door aan wedstrijden mee kunt doen je grenzen steeds kunt verleggen.
 
Wat je reden ook is, als je onder water gaat ben je een met het water en ervaar je de stilte en het water op zijn mooist.

Wat leer je in de Freediver Cursus?

Als je klaar bent met deze cursus kun je met een buddy samen veilig gaan freediven. Je kunt dan comfortabel op 1 ademteug naar minimaal 10 meter diep zwemmen. Omdat het veel informatie is, en voor veel mensen best spannend is bouwen we eerst je theoretische kennis op en gaan deze kennis vervolgens eerst in het zwembad toepassen. Als jij er klaar voor bent gaan we naar het buiten water. Door deze opbouw krijg je steeds meer vertrouwen in je eigen lichaam en zul je zien dat je tijd, afstand, diepte en vertrouwen in je eigen vaardigheden snel zullen toenemen!

Wat leer je in de Basic Cursus?

Als je klaar bent met deze cursus kun je samen met een buddy veilig in het zwembad freediven. Je krijgt in deze cursus dezelfde theorie en het zwembad gedeelte als in de Freediver Cursus. Het verschil is dat je niet het buiten water in gaat. Ook in het zwembad kun je je grenzen verleggen en de rust en stilte van het water ervaren. Met dit brevet kun je ook meedoen aan freedive wedstrijden die in het zwembad worden gehouden.

Twijfel je nog? Kom dan een Introductie doen.

In deze intro nemen we eerst de theorie door die nodig is om in het zwembad de freedive vaardigheden te kunnen doen. En gaan dit dan vervolgens in het zwembad toepassen. We doen dan static (aan de oppervlakte je adem inhouden) en dynamic (onder water zwemmen).

Wat zijn de kosten?

  • Introductie freediven: € 50,00
  • Basic Freediver: € 149,00
  • Freediver: € 299,00

De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief materiaalkosten.

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je inschrijven voor de cursus? Mail dan naar duikschool@duikschooloostvoorne.nl of bel 06-51 06 72 00.