Onze Mogelijkheden!

Overige Mogelijkheden...

Open Water Diver

Er kunnen verschillende redenen zijn om deze cursus te gaan doen. Misschien lijkt het je leuk om op je vakantie te gaan duiken, wil je technisch gaan leren duiken of heb je ambitie om duikinstructeur worden. Je begint altijd met de Open Water Diver cursus. Na deze cursus ben je instaat om zelfstandig samen met je buddy veilige duiken te gaan maken.
 
De cursus bestaat uit 3 modules. Het theoretische gedeelte is een thuisstudie. De leerstof en het examen doe je online in je eigen tempo en in de tijd die jou uitkomt.
 
In de duiklessen wordt de theoretische stof omgezet in de praktijk. Je leert hoe ja al het duikmateriaal zoals bijvoorbeeld vinnen, snorkel en masker, stabjack, automaat en nog veel meer, moet gebruiken en onderhouden.
 
In het zwembad leer je hoe je je duikset kunt klaarmaken en hoe deze werkt. Ook oefen je hoe je de vaardigheden die in de theorie beschreven staan moet uitvoeren. Als je de vaardigheden voelde beheerst beginnen de buitenwater duiken.
 
In het buitenwater ga je de vaardigheden die je in het zwembad hebt geleerd in het buitenwater toepassen. Deze duiken worden gelogd en afgetekend door je instructeur. Heb je de vaardigheden onder de knie? Dan ben je een Open Water Diver!
 
De cursus bestaat uit de thuisstudie van het theoretische gedeelte, 5 lessen in het zwembad en 4 duiken in het buitenwater.

Wat zijn de kosten?

Deze cursus kost € 425,00 en is inclusief alle kosten en materialen.

De lessen in het zwembad zijn in Rotterdam, en de buiten duiken in het Oostvoornse meer.

Wil je meer informatie, heb je vragen? Mail dan naar duikschool@duikschooloostvoorne.nl of bel 06-51 06 72 00.

Geen zin om de hele vakantie met je duikopleiding bezig te zijn?

Of wil je de basis van je cursus in het Nederlands volgen? Doe dan je theorie en zwembad in Nederland en ga verder met de buiten duiken op je vakantie bestemming.
 
Deze cursus bestaat uit de thuisstudie en examen van het theoretische gedeelte en 5 lessen in het zwembad.
 
Deze cursus kost € 275,- en is inclusief de materialen van de thuisstudie en de zwembadlessen.

Wil je meer informatie, heb je vragen? Mail dan naar duikschool@duikschooloostvoorne.nl of bel 06-51 06 72 00.