Onze Mogelijkheden!

Overige Mogelijkheden...

Rescue Diver

Je bent in je duik-carrière aangekomen op een belangrijk punt. Je hebt inmiddels veel ervaring opgedaan door verschillende cursussen te doen en duiken te maken. De cursussen die je tot nu toe hebt gedaan waren voornamelijk om je eigen ervaring en vaardigheden uit te breiden. Als je een Rescue Diver word leer je juist naar anderen te kijken. Duiken brengt, net als iedere andere sport risico’s met zich mee. Het is zaak hier zo goed mogelijk mee om te gaan.
 
In de cursus leer je te reageren op verschillende scenario’s die zich in het water zouden kunnen voordoen. Denk hierbij aan dingen als; hoe om te gaan met een bewusteloze duiker aan de oppervlakte, hoe te handelen bij een vermiste duiker en wat is de beste methode is om een duiker aan de oppervlakte te krijgen in een noodgeval. Kortom je leert hoe je specifieke duik gerelateerde problemen kunt oplossen, of beter nog: kunt voorkomen.
 
Naast de praktijk opdrachten bereid je thuis de lesstof voor die we in de theorielessen zullen behandelen. In 2 dagen gaan we de vaardigheden in de praktijk behandelen in een echte duikomgeving.

Wat zijn de kosten?

Deze cursus kost € 295,00 en is inclusief 2 duikdagen en de Rescue Diver Kit. Deze kit bevat al het lesmateriaal wat nodig is om de cursus af te ronden, inclusief een pocket masker. De prijs is exclusief duikmaterialen.

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je je inschrijven voor de cursus? Mail dan naar duikschool@duikschooloostvoorne.nl of bel 06-51 06 72 00.